Samsung D780 Duos – Alternativa Telefoanelor DUAL SIM CECT si TECNO ?

Mai 8, 2008 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Samsung D780 DuosSamsung a anuntat ca va lansa de curand o varianta mai ieftina a telefonului dual sim Samsung D880 Duos, numit D780 Duos. Daca initial pretul pentru D880 Duos era de aproximativ 700 de dolari (undeva peste 1500 de lei), se pare ca pretul pentru Samsung D780 Duos pretul s-a injumatatit, iar odata cu pretul, si performantele.

Totusi, la un pret apropiat de 700 de lei, telefonul Samsung D780 Duos devine o alternativa importanta pentru gama de telefoane dual sim chinezesti, din categoria CECT si TECNO.

Daca ma uit la performantele telefonului Samsung D780, concluzionez ca sunt foarte asemanatoare cu cele ale telefonului dual sim Tecno T880, pe care il am in dotare. Totusi, nu pot sa trec cu vederea ca si Samsung-ul are baterie destul de slaba pentru un dual-sim. Principala problema a telefonului Tecno t880, este comuna (din experienta mea) cu toate telefoanele dual sim  disponibile pe piata in momentul de fata, si anume, autonomia scazuta a bateriei.

Cu o baterie de 1350mA (asa cum are telefonul dual sim Samsung D780 Duo) nu cred ca se poate obtine o autonomie prea mare.

Ca un bonus semnificativ pentru telefonul dual sim produs de Samsung, este fiabilitatea de care dau dovada toate produsele acestei companii. Daca din punctul de vedere al fiabilitatii, telefoanele dual sim CECT si TECNO (made in china) sunt foarte slabe, s-ar putea ca cel produs de Samsung sa il surclaseze.

In plus, Samsung D780 Duo se adreseaza clientilor modesti, dar pretentiosi. In mod clar nu poti sa te consideri fitzos cu vreun CECT prin buzunar … dar … cu un Samsung .. ai putea incerca.

5 comentarii

 1. dragomir bogdan says:

  cit costa acest tel de fapt? 6 mil si ceva ? unde se gaseste?

 2. sam says:

  Puncte slabe: meniu cam auster ( ma refer la pictograme ), nu pot seta ca ton de apel o melodie mp3 primita prin bluetooth, nu pot pune ca imagine de fundal o fotografie primita prin bluetooth ( poate nu stiu eu ) si daca nu folosesti aplicatia de la samsung nu poti pune pe el muzica fotografii etc. Puncte tari : face fotografii mai bine decat un Nokia, e dualsim ( si merge chiar simplu ), are un pret accesibil

 3. creanga says:

  telefonul e ok mai ales la pretul acesta dar am o singura problema,am incercat cu mai multe persoane sa instalez cd-ul de la tel…si nu se poate,de ce????

 4. nicky says:

  nu poi timp de pe telefonul primi apeluri pe telefon in aclasi timp , de ce?
  Daca vorbesc pe linia 1 , a doua apare ca este inchisa cartela, este normal?

 5. adrian says:

  e un telefon bun am avut asa ceva am putut instala cd de la samsung si se poate pune si melodii de ex prin bluetooth forte simplu intri pe melodie trimisa prin bluetooth si o setezi ca melodie de apel si muzica incape cam maxim 90 de melodii prin card prin cablu de date si supa ce ai instalat de ex cd de la samsung intri in meniu si cauti conexiune pc si dai activare si bagi cablu de date la pc si se vede 2 parti un la telefon si una de card de memorie pe care poti sa pui muzica poza si tot ce iti doresti

Adauga un comentariu