Windows Vista te ajuta sa opresti timpul in loc

Aprilie 20, 2008 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Duminica trecuta lucram de zor la un proiect ce urmeaza a fi lansat in curand (si care va fi foarte util bloggerilor din “.ro”, asa ca fiti pe faza) si in acelasi timp, eram cu ochii pe ceas, ca sa nu intarzii la Intalnirea Bloggerilor. La un moment dat, desi eram ferm convins ca am facut progrese in ceea ce priveste proiectul respectiv, mi se parea ca timpul sta pe loc.

“Bine,” (am zis)  “mi se pare mie …”, asa ca mi-am continuat treaba. Totusi, dupa alte cateva minute, m-am uitat din nou la ceasul din taskbar-ul Windows Vista. Si ce sa vezi ? De la ultima verificare a ceasului, nu trecuse nici macar un minut.

Incepusem sa cred ca am inebunit. Si, ca sa ma conving daca sunt nebun sau nu, m-am uitat la ceasul de pe birou, iar rezultatul a fost dezamagitor : Nu eram nebun !

Deci, Windows Vista era de vina. “I-a stat ceasu’ ” zic eu, incercand sa il pornesc din nou. Si totusi mare mi-a fost uimirea cand am observat anomalia din imaginea de mai jos.

Windows Vista dilata timpul

Nu am reusit sa il conving ca i-a stat ceasu’ decat dupa ce am repornit laptop-ul.

Concluzie? Concluzia este ca m-am grabit in momentul cand am decis sa imi cumpar Windows Vista, pentru ca … am reusit sa dau banii pe un sistem de operare BETA (chiar daca oficial nu e asa). Comportamentul Windows Vista este extrem de instabil, comparativ cu un soft in stadiu Beta, cand inca se mai descopera/repara bug-uri.  Se dorea cel mai stabil si cel mai sigur sistem de operare al Microsoft. :( Mi-am luat tzeapa. Windows Vista a devenit pentru mine … un fel de Loteria Microsoft, in special dupa instalarea SP1. Spun loterie, pentru ca … trebuie sa ai noroc sa nu se blocheze exact cand ti-e lumea mai draga.

Mai multe detalii despre “avantajele” si dezavantajele Windows Vista intr-un articol viitor.

P.S.: Da Sorin, acolo era blog-ul tau deschis.

2 comentarii

  1. srn says:

    :)) ma simt bine… dar ai observat ca in ziua cand era intalnirea era 13…
    Oricum, eu nu am incercat windows vista pe motiv ca cere prea multe resurse. Exagerat de multe. Cred ca trebuie sa treaca un an-doi de la lansare oficiala sa poata fii declarat ok. E ca fenomenul: eu nu trec pe XP ca imi place 98’u 😀

  2. Pagubitu' says:

    Upgrade-aza laptopul, daca se lasa (ceva, ceva RAM) sau schimba-l. Platforma Montevina nu face figuri sub Vista, asa cum se intampla frecvent pe Santa Rosa.
    Succes

Adauga un comentariu